Vacatures

Ben jij de uitgelezen persoon om onze collega's te versterken? Bekijk snel onze vacaturepagina, je kan er alle openstaande vacatures, informatie en de nodige formulieren terugvinden!

Lees meer DELETE

Hulp nodig?

Het OCMW focuste in het verleden vooral op steunverlening in geval van financiële problemen, maar de voorbije decennia is het aanbod sterk geëvolueerd naar een veel bredere dienstverlening.

Lees meer DELETE

Ldc de Maretak

Ons dienstencentrum wil voor buurtbewoners dé ontmoetingsplaats bij uitstek zijn!In een gemoedelijke sfeer kan je bij ons advies en informatie krijgen. Je hebt de mogelijkheid om je creatief te ontplooien en zinvol bezig te zijn tijdens onze informatieve en ontspanningsactiviteiten.
 

Lees meer DELETE

Woonzorgcentra

In onze drie woonzorgcentra verwelkomen wij zowel valide als zwaar zorgbehoevende ouderen en personen met dementie. Wij bieden u wonen, welzijn en zorg onder één dak. Uw vertrouwde thuis achterlaten is moeilijk maar ons uitgebreid team van medewerkers gaat tot het uiterste om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 

Lees meer DELETE

De OCMW-raad

Het OCMW wordt bestuurd door de raad voor maatschappelijk welzijn, kortweg de OCMW-raad. De raad bestaat uit 12 raadsleden en OCMW-voorzitter. Hier vindt u de agenda, verslagen en de samenstelling van de raad.

Lees meer DELETE

Serviceflats

OCMW Aalst biedt met Kareeloven in Hofstade en De Kaalberg in Moorsel comfortabele serviceflats aan met respect voor de identiteit en privacy van elke bewoner. Bewoners kunnen vrijblijvend een beroep doen op thuisverpleging, gezins– en bejaardenhulp, poetshulp, maaltijdbedeling, ...

Lees meer DELETE
 

Sitemap*    

© 2015 OCMW AALST | Powered by The eForum Factory